studio kosmetiky a vizážistiky, péče o tělo a zdravého životního stylu

Buďte krásné, buďte svoje. Každá jsme originál. Přeji Vám, ať je Vaše volba tou nejlepší.



" Průměrnost dává světu existenci, 
mimořádnost jeho hodnotu. "




Základní ošetření pleti - ošetření ( 1,5 hod ) zahrnuje povrchové čištění pleti, napářku, peeling, hloubkové čištění, aktivní koncentrát, masáž obličeje a dekoltu, masku, závěrečné ošetření pleti.

normální a smíšená pleť
suchá pleť
pleť citlivá a reagující
mastná pleť s problémy

Cena :…………………………………… od 890 Kč




Specifické ošetření pleti - ošetření ( 1,5 hod ) zahrnuje povrchové čištění pleti, napářku, enzymatický peeling, hloubkové čištění, masáž obličeje a dekoltu, masku, závěrečné ošetření pleti + aktivní beauty fluid

Hydra plus active – vysoce hydratační kúra pro dehydrovanou pleť
Multiactive vitamin s biotinem - multivitamínový koktejl pro vysušenou pleť
Moisture plus - okamžitě hydratuje velmi vysušenou pleť, vyhlazuje pokožku
Algae active – vypínací hydratační účinky pro kombinovanou a mastnou pleť
New skin - podporuje regeneraci pleti

Cena: dle typu aktivního koncentrátu………………………od 990 Kč



Specifické ošetření pleti DE LUXE - ošetření ( 1,5 hod ) zahrnuje povrchové čištění pleti, peeling, hloubkové čištění, masáž obličeje a dekoltu, masku, závěrečné ošetření pleti + enzymatický peeling + aktivní beauty fluid
Anti stress - viditelně uklidňuje pleť, zmírňuje zarudnutí pleti, vyhlazuje
Collagen booster - kolagenový fluid vypíná pleť a vyhlazuje ji
3D Lifting - pleťový fitness pro viditelné omlazení pleti - face lifting
Direct beauty - fluid pro nevěsty - vyhlazující a okamžitý vypínací efekt 


Cena: dle typu aktivního koncentrátu ……………………..od 990 Kč

Ošetření očního okolí



Pokožka kolem očí je v důsledku malé produkce vlastních kožních tuků náchylnější na tvorbu vrásek. Péče o oční okolí snižuje mimické linky a vrásky, tmavé kruhy a otoky, zlepšuje elasticitu pokožky, bojuje proti známkám únavy. Tato péče díky výživným a ochranným strukturám přípravků činí pleť kolem očí hladší a mladistvější a předchází jejímu stárnutí. Projevy stárnutí pomáhá podstatně zmírnit pravidelné používání očních krémů s obsahem účinných rostlinných složek. Jejich součástí jsou nejkvalitnější rostlinné suroviny, a proto jsou tyto preparáty předurčeny i k ošetření extrémně citlivé pokožky. Jsou vhodné také pro zákazníky, kteří používají kontaktní čočky.

Součástí péče je rovněž mikromasáž očního okolí, formování a barvení obočí a barvení řas.

Cena : …………………………………400 Kč



V současné době není kosmetika pouze dámskou záležitostí a přístup mužů k péči o svůj vzhled se rychle mění. I muži si přejí být hýčkáni a stále více považují za důležité vypadat dobře a upraveně, dbají o svůj zevnějšek. Naprosto mužné a naprosto impozantní je ošetření s inovativním složením a energetickým TAUREC komplexem. Holistická řada péče o pleť pro muže obsahuje aktivní látky pro potřeby mužské pleti včetně té nejcitlivější – čistí, reguluje tvorbu kožního mazu a chrání ji. Zlepšují a uchovávají pulsující energii. Uchovávají atraktivní a pěstěný vzhled pleti v každém věku.

Antistresová kúra pro muže - ošetření pleti, které po vmasírování esenciálních olejů se dostaví svalové uvolnění. Po aplikaci masky na bázi karité másla, oleje z makadamského oříšku, ženšenu a vitamínu C, je pleť viditelně zrelaxovaná, hydratovaná a tonizovaná. Vrásky jsou zjemněny. Hlavní složkou kúry je sladový extrakt (Skotská whisky), která působí proti podráždění.


Cena :……………………………………… 890 Kč