studio kosmetiky a vizážistiky, péče o tělo a zdravého životního stylu

Buďte krásné, buďte svoje. Každá jsme originál. Přeji Vám, ať je Vaše volba tou nejlepší.


Neera-Detox kúra 






Neera-Detox kúra je jednoduchý, ale účinný detoxikační program, který obnovuje zdraví, přirozeně zeštíhluje a zpomaluje proces stárnutí. 

NEERA-Detox kúra je prověřený léčebný program, který obnovuje tělu jeho optimální zdraví. Obsahuje pouze přírodní složky, žádné umělé přídavky, barviva ani konzervanty. NEERA-Detox kúra je naprosto bezpečná, pokud se provádí podle návodu. 

Základem je vynechání veškeré pevné stravy. Místo ní konzumujeme pouze: 

nápoj NEERA 

čistou vodu 

slabé bylinkové čaje 

slanou vodu. 


Nápoj Neera 

Během kúry pijeme nápoj neera® – směs vody, čerstvě vymačkané citrónové šťávy, kayenského pepře a Madal Bal Přírodního stromového sirupu. 

Madal Bal Přírodní stromový sirup je pečlivě vyvážená směs nejčistší mízy jihoasijské palmy arenga a nejkvalitnějšího kanadského javorového sirupu stupně C+. Javorový sirup dodává během kůry energii ve formě snadno stravitelných cukrů a palmový sirup zajišťuje bohatý přísun minerálů. 

Citrónová šťáva je po tisíciletí používaná pro své léčebné účinky. Kyselost šťávy má alkalizační efekt na tělo a pomáhá mu rozložit tuky a hlen. Citrónová šťáva je také zdrojem velkého množství antioxidantů a vitamínu C. 

Kayenský pepř je významný metabolizant. Zrychluje tělní oběh a pomáhá tak čistícím účinkům citrónové šťávy. 

Čistá voda je samozřejmě nejdůležitější přísadou. Voda dopraví ostatní složky nápoje do celého těla, dopřává organismu "vnitřní koupel" a odplavuje veškeré uvolněné odpadní látky a toxiny. 

Neera Detox je speciální kúra dle ájurvédské receptury, která vyrovnává všechny tři dóši (váta, pitta a kapha) a proto jsou všechny její složky důležité, včetně kajenského pepře, důležité. 


Příprava nápoje Neera 


K přípravě 2 litrů nápoje potřebujete: 

- 1,5 dl čerstvě vymačkané citrónové šťávy (3-4 citróny) 

- 1,5 dl Madal Bal Přírodního stromového sirupu 

- cca 1/2 kávové lžičky kayenského pepře (nebo méně - podle chuti) 

- 1,7 l čisté vody 


Používejte čerstvé citróny (nejlépe Bio), ne koncentrovanou citrónovou šťávu!!! 


Délka kúry 

Tradiční, doporučovaná délka detoxikačního programu neera® je 10 dnů. 

· Pro řadu lidí je však představa desetidenní kúry příliš obtížná. Proto doporučujeme vybrat si z šesti verzí: 

· 5 dnů: Základní verze diety. Jedno balení Madal Bal sirupu (1000 ml) vydrží v průměru 5 dnů. 

· 10 dnů: Standardní verze, doporučovaná tvůrci diety, ponechává tělo v očistném režimu delší dobu a přináší optimální účinek. 

· 15 dnů: Prodloužená verze vhodná pro každého, kdo chce hlubší pročištění a maximální výsledek. 

· Jednou týdně: Výborná volba, chcete-li svému trávicímu ústrojí dopřát jednou týdně odpočinek. Vyberte si kterýkoli den v týdnu a v tento den pijte pouze nápoj Neera. Vyzkoušejte tento systém šest týdnů nebo i více. Z dlouhodobého pohledu je to velmi efektivní režim jak pro očištění, tak i pro dosažení optimální váhy. 

· Relax: Nápojem Neera nahraďte jedno jídlo denně. Tento způsob prodlouží přirozenou dobu na očistu – noc, kdy jsou ledviny a játra nejaktivnější. Budete-li to provádět celý měsíc, dosáhnete značného pročištění a obvykle také středně velkého snížení váhy. 

· Neera Master Program: Ideální detoxikační program, kombinující verzi „Jednou týdně“ s dvojím opakováním 10denní kúry za rok. Lidé, kteří kůru provádějí pravidelně a po delší dobu, pociťují zázračný účinek na své fyzické, mentální i duchovní zdraví. 


PROČ SE POTŘEBUJEME PROČISTIT... 

Lidské tělo má zázračnou schopnost vyléčit a očistit samo sebe. Bohužel, v dnešním světě je většina toho, co konzumujeme, pro tělo zbytečné, ne-li přímo škodlivé – nasycené tuky, nadmíra bílkovin, různé konzervační látky a chemické přísady. Řada chemikálií a toxinů se také nachází přímo v našem přirozeném prostředí, odkud se do našeho těla dostávají dýcháním, pokožkou či zažívacím ústrojím. 

Tento toxický náklad může ohrozit naše zdraví. 

Ještě předtím, než zvýšená hladina toxinů v našem organismu vyvolá nějaké onemocnění, často se projeví ve formě prvotních příznaků: 


· únava 

· pocity letargie 

· podrážděnost 

· nervozita 

· zažívací potíže 

· zácpa 

· bolesti hlavy 

· častá nachlazení 

· snížená imunita 

· nespavost 

· kožní vyrážky.