studio kosmetiky a vizážistiky, péče o tělo a zdravého životního stylu

Buďte krásné, buďte svoje. Každá jsme originál. Přeji Vám, ať je Vaše volba tou nejlepší.


Bez rodiny se člověk chvěje zimou v nekonečném vesmíru.



„ Beru si Tě takového, jaký jsi a takovou, jaká jsi. Beru si Tě s Tvými požadavky, s Tvými chybami a s celým Tvým životním zákonem. Jsi to, co jsi. A tak Tě i miluji. „


Váš svatební den je jedinečný. Proto je důležité, abyste se cítila jako princezna již od rána. Nechte o sebe pečovat a Váš velký den si užívejte v naprostém uvolnění a bez starostí.

Jak vypadá předsvatební příprava nevěsty ve SN.U ?

Uvítací předrelaxace:

Vychutnejte si šálek čerstvě připraveného zeleného či bílého čaje. Tyto čaje mají díky velkému množství antioxidantů silné detoxikační účinky a vitamin E oddaluje stárnutí pleti. Součástí této vstupní procedury je relaxační koupel nohou pro dokonalé uvolnění a uklidnění.

Kosmetické ošetření:

Velmi šetrné ošetření pleti účinnou řadou na citlivou pleť SKINOVAGE PX CALMING SENSITIVE BABOR.

Pokud nechodíte pravidelně na kosmetiku, doporučuji Vám absolvovat minimálně tři návštěvy před svatbou. Budete se cítit lépe, uvolníte se. S předstihem odstraníme různé neduhy pleti a celkově pleť projasníme. Zhruba týden před svatbou provedeme poslední nutné úpravy obočí, barevní obočí a řas. Nezapomeňte i na partnera. Úprava srostlého obočí a případné vyčištění pleti mu jen prospěje.

1 – 2 měsíce před svatbou:

Povrchové čištění pleti, peeling, hloubkové čištění, masáž obličeje, šíje a dekoltu, maska, krém, závěrečné ošetření pleti. Regenerační termozábal SAMETOVÉ RUCE  - po zábalu se zjemní a vyživí pokožka a ruce jsou krásně jemné.

1 týden před svatbou:

Povrchové čištění pleti, enzymatický peeling, hloubkové čištění, masáž obličeje, šíje a dekoltu, maska, krém, závěrečné ošetření pleti, formování obočí, barvení obočí a řas.

Regenerační termozábal SAMETOVÉ RUCE  - po zábalu se zjemní a vyživí pokožka a ruce jsou krásně jemné.

svatební den:

Povrchové čištění pleti, DIRECT BEAUTY FLUID – vyhladí a rozzáří pokožku, osvěží pleť, zpevní kontury obličeje, efekt vidíte a cítíte, závěrečné ošetření pleti.

Svatební líčení je mimořádné líčení, proto je zapotřebí nejdříve zkouška líčení, na které Vám vybereme styl líčení v kontextu se šaty, kyticí, účesem a ženichovým oblekem a poté je samotné líčení v den svatby. Líčením se dosáhne maximální krásy z toho, čím tu kterou ženu příroda obdarovala. Líčení je zdůraznění přirozené krásy každé ženy. Ale hezky se nalíčit je umění a ne každá žena je umělec. Proto je dobré nechat si poradit.

Dárek pro Vás :  podvazek ( při objednávce kompletní sady ošetření )

Svatební tradicí je, že nevěsta by na sobě měla mít něco starého, něco nového, něco půjčeného a něco modrého. Stará věc jí má připomínat, s čím se loučí. Nová věc je symbolem nového života a půjčené připomíná přátelství, která je třeba dále pěstovat. Modrá věc symbolizuje věrnost. Nevěsta většinou řeší co modrého? Elegantním řešením je modrý nebo modrobílý podvazek. 

Kolem svatebních podvazků se váže mnoho zvyků. Na svatební hostině ženich sundává nevěstě podvazek z nohy bez použití rukou a odhazuje jej mezi svobodné pány. Kdo podvazek chytí, tak se do roka ožení. Nebo ženich může podvazek dražit a vydražitel si ho může z nevěsty sundat.


Ceník :



1.Kúra zahrnuje pouze svatební ošetření


Svatební ošetření pleti :               
500,-Kč
Zkouška líčení :
400,-Kč
Svatební make-up :
450,-Kč


HODNOTA BALÍČKU :                     1 350,-Kč

VAŠE CENA :                                   1 200,-Kč



2. Kúra zahrnuje 2 ošetření: 1 základní + 1 svatební ošetření


ZO týden před svatbou - enzymatický peeling :                                                                               
650,-Kč
Svatební ošetření pleti :               
500,-Kč
Zkouška líčení :
400,-Kč
Svatební make-up :
450,-Kč


HODNOTA BALÍČKU :                     2 000,-Kč

VAŠE CENA :                                    1 800,-Kč




3. Kúra obsahuje 3 ošetření  : 2 základní + 1 svatební

1 základní ošetření pleti
560,-Kč

ZO týden před svatbou - enzymatický peeling :                                                                               
650,-Kč

Svatební ošetření pleti :               
500,-Kč

Zkouška líčení :
400,-Kč

Svatební make-up :
450,-Kč


HODNOTA BALÍČKU :                     2 560,-Kč

VAŠE CENA :                                   2 300,-Kč

Doporučuji Vám navštívit kosmetické studio SE.N a dopřát si okouzlující ošetření pro nevěsty. Toto ošetření je připraveno speciálně pro Vás a zahrnuje kompletní kosmetické ošetření pleti, zkoušku svatebního líčení a líčení v den svatby. Každá z nás chce být ve svatební den krásná a odpočinutá. Perfektně vytvořený make-up, kompletní příprava pleti včetně její relaxace při kosmetickém ošetření, to zaručí bezchybný výsledek ve Váš svatební den. Nedílnou součástí tohoto kosmetického ošetření je i svatební dárek pro nevěstu.

Ve svatební den si každá nevěsta přeje být obzvlášť krásná a okouzlující. Chcete vypadat co nejlépe, i když jsou za Vámi dlouhodobé a vyčerpávající přípravy. Neměla byste se však soustředit pouze na výběr správných šatů a krásného účesu. Každá žena ví, jak důležité je, aby její pleť vypadala perfektně, a o to víc v nejdůležitější den Vašeho života. Zároveň se chcete také cítit příjemně a působit přirozeně.